Blog

5 tipp hogyan használd fel a flip-flopot promóciós célra
24
08

Unod már a szokásos promóciós ajándékokat a tollat, a bögrét, a pólót? Bár hasznos ajándék valóban meglehetősen szokványos és gyakran visszatérő termék, ha az ügyfél vagy az alkalmazottak megajándékozása a cél. A strandpapucs ezzel szemben rendhagyó, egyedi promóciós termék lehet cégeknek, akár rendezvényre akár ingyenes ajándékként, sőt még esküvőre is. A hatás biztos siker, mivel nemcsak, hogy hasznos (papucsot mindenki hord), de „jópofa” és egyben kreatív, „végre valami más” ötlet.

Mutatunk 5 tippet, hogy lehet promóciós célra felhasználni a flip-flopot!

 

   

  5 tipp a legjobb promóciós termék kiválasztásához
  29
  07

    „Senki nem számlálja, hány darab reklámot adtál ki a kezed közül; mindenki csak arra emlékszik, milyen hatást gyakorolsz rá” – mondta Bill Bernbach a DDB reklámügynökség alapítója/kreatívigazgatója jó 60 évvel ezelőtt.

  De mondása ma is teljesen aktuális.

  Menő az öko - 4 öko termék, ami feltétlenül legyen az ajándéklistádon
  26
  07

  Az ember hosszú éveken át (és még most is) bitorolta a Föld javait. Egy idő után bolygónk ezt megelégelte és különféle módon jelezte (és jelzi még most is) az emberiségnek, hogy fogytán az ereje. A földlakók erre feleszméltek és elkezdtek a természetbarát termékek felé fordulni. Ma egyre inkább követendő irány a fejlett társadalmakban, hogy törekszünk a környezetbarát termékek használatára.

  5 dolog, ami mindig legyen nálad nyaraláskor
  20
  07

  Hurrá! Közeleg a nyár és a nyaralás ideje! Gondolatban talán már el is játszadoztunk az utazás és a pakolás gondolatával. De igazán gondban akkor szoktunk lenni, ha már valóban csomagolnunk kell és össze kell állítanunk egy bőröndöt, amiben minden benne van, amire szükségünk lehet, de mégsem visszük el a fél lakást. Sokunknak gondot okozhat, hogy mit is pakoljunk be a mindent-nem-elnyelő bőröndünkben. Segítünk!

  Itt van a tavasz! Elő a mellényekkel!
  07
  06

  Tavasszal, amikor az időjárás nem igazán tudja még eldönteni, hogy mit is akar, a mellény a legjobb választás akár külső, akár köztes rétegként.

  A mellény (külföldi oldalakon „gilet” és „bodywarmer” címszó alatt található) tulajdonképpen egy ujjatlan kabát, egy „szigetelő réteg”, ami véd a hidegtől és amit a többi ruha felett vagy a külső réteg alatt viselünk. Melegen tartja a test központi részét, de karjaink szabadon mozoghatnak.

  A mellény egyik meghatározó jellemzője, hogy nincs ujja. Ez a tulajdonság különösen hasznos azok számára, akik sportoláshoz, túrázáshoz, azaz aktív programhoz döntenek emellett a ruhadarab mellett: a kar mozgatása számos szabadtéri tevékenység szerves része, és az ujjatlan kabát sokkal kevésbé korlátozza a szabad mozdulatokat a hagyományos kabátoknál.

  Ez a rendkívül sokoldalú ruhadarab különböző anyagból láthatja meg a napvilágot. Készülhet polár anyagból, steppelt, vízálló kabát vagy technika anyagból is.

  Leghasznosabb kütyük utazáshoz
  31
  05

  Lassan újra nyit a világ és elkezdhetjük megtervezni utazásunkat. Ismét összecsomagolhatjuk a bőröndünket és nekivághatunk a „világnak”. Az alap utazási kellékek mindenkinek megvannak, mindenki tudja milyen ruhaneműre, tisztálkodószerekre van szüksége. De vajon tudjuk e mit érdemes még feltétlenül magunkkal vinni, ami, ha nem is feltétlenül életbevágóan fontos, de megkönnyítheti az életünket.

  Hátizsákkal a természetben
  27
  05

  A kényelmes és megfelelő hátizsák kiválasztása legalább olyan fontos, mint a túracipő. Egész úton a hátunkon „viseljük”, így nem mindegy hogyan „illeszkedik” a testünkhöz, milyen érzés vinni. Nem mindegy milyen méretet, anyagot választunk, felszerelésünkhöz és a túrázási szokásainkhoz. A XXI. századi fogyasztói társadalmában a hátizsákokkal is ugyanaz történik, mint a többi „használati tárggyal”: a bőség zavarában nem tudjuk melyiket és mi alapján válasszuk ki. Segítünk!

  Kabát tavaszi eső ellen
  25
  05

  Itt van a tavasz! Előbújtak a nap sugarai, a madarak csiripelnek, egy felhő sincs az égen, majd hirtelen…elered az eső. A tavasz kiszámíthatatlan Európában, soha nem tudhatjuk mikor zúdít egy kis vizet a nyakunkba, így sosem árt, ha van nálunk egy esőkabát.

   

  Miért legyen mindig Nálad törölköző?
  07
  05

  Ha olvastad Douglas Adams híres regényét, mely a „Galaxis útikalauz stopposoknak” címet viseli, bizonyára tudod milyen fontos szerepet tölt be a könyvben és az író életében is a törülköző.

  Így ír róla történetében: „Törülköző: A lehető leghasznosabb dolog, amit csak magával vihet a csillagközi stoppos. Egyrészt komoly gyakorlati értéke van: beletakarózhatunk, hogy meleghez jussunk, […]; heverhetünk rajta, […]; felvitorlázhatjuk vele minitutajunkat, […]; takarózhatunk vele, […]; megnedvesíthetjük és fegyverként használhatjuk kézitusában; fejünkre tekerhetjük, hogy távol tartsuk a mérges gőzöket, […]; veszély esetén vészjelzéseket adhatunk vele, és természetesen beletörülközhetünk, ha még elég tiszta hozzá ...”.

  Hogyan viseljük a galléros pólót?
  30
  04

  A galléros póló, más neveken golf póló vagy tenisz póló, elengedhetetlen darabja egy férfi ruhatárának. Ez a felsőruházat, mely tulajdonképpen egy gallérral ellátott pamut póló, a smart casual (azaz a hétköznapinál leheletnyivel elegánsabb) összeállítás alapdarabja. Stílusos alternatívája nyáron a ciki-kategóriába tartozó rövid ujjú ingnek (hacsak nem szigorú banki környezetben dolgozunk – de a rövid ujjú inget akkor is felejtsük el és válasszuk helyette hosszú ujjú testvérét, amit adott esetben feltűrhetünk). Nagy segítség ebben az évszakban, nagy melegben, ha mégis üzletiesen kell megjelennünk.

  Útmutató baseball sapkához
  28
  04

  Honnan máshonnan is származhatna a baseball sapka, mint Amerikából a baseball világából. A ma világszerte kedvelt napellenzős fejfedőt már 1845-ban bedobta a köztudatba a new yorki Knickbockers baseball csapata. Igaz, eleinte szalmából készültek a sapkák, de rövid időre rá merinó gyapjúra váltották át. Ma talán nincs is olyan háztartás, ahol legalább egy simléderes fejrevaló ne bújna meg a szekrény mélyén.

  Szájmaszkról érthetően
  15
  04

  Tavaly márciusban feje tetejére állt a világ, kitört egy számunkra eddig nem tapasztalt világjárvány. Mindennapjaink szokásává vált orrunk-szájunk eltakarása. Mára már minden közösségi térben kötelezővé vált a maszk viselése, induláskor olyan természetesen vesszük magunkhoz, mint a lakáskulcsot. Megszületett egy új iparág is: a maszkgyártás. A létező sebészeti és légzésvédelmi maszkok mellett, megjelentek az újrahasználható, anyagból készült maszkok is, és szinte minden divatmárka saját maszkot is kidobott a piacra.

  Mi fán terem a futópóló?
  13
  04

  Régen leginkább pamut együttesben futottunk, sokszor olyan pólóban, ami éppen a kezünk ügyébe akadt és a kiemelt sportruházati elem a cipő volt. Mára a futó öltözetnek külön kultúrája van. Ma is fontos ugyan, hogy legyen egy jó cipőnk, de nagyban növeli a sportolási élményt, ha van egy jól „működő” futó felsőnk, azaz technikai pólónk is. Manapság, aki rendszeresen fut, annak biztosan lapul legalább egy futópóló a szekrényében.

  Esernyő kisokos
  07
  04

  A legtöbben úgy tartják, hogy az esernyő az angolok nevéhez fűződik. Pedig az esernyő történelme ennél sokkal messzebbre, 3000 évre, nyúlik vissza, és eredetileg nem is az eső ellen védett.

  Történelmi megjelenésekor – az ókori Kínában – papirosból készült és napernyőként funkcionált, valamint, csakis az előkelő réteg kiváltsága volt. Mint ahogy a fehér bőr is, melyet az ernyő által nyújtott árnyék segített megőrizni.

   

  Mitől bio a biopamut?
  01
  04

  Bizonyára mindenki találkozott már üzletekben a biopamut felirattal, de talán kevesen tudják mit is takar ez az elnevezés. Az mindenki számára világos, hogy minden, ami „bio” az csak jó lehet, de hogyan lép egy termék arra a szintre, hogy bio minősítést kapjon?

  Minden, amit a softshell kabátról tudni érdemes
  29
  03

  A SOFTSHELL JELENTÉSE

  Mindenki bizonyára hallott már softshell anyagról, de mit is takar valójában a kifejezés?

  Szó szerinti fordításban a jelentése: puha héj (túra szaknyelven gyakran találkozhatunk a héj elnevezéssel, ha kabátokról, vízálló felsőkről van szó.)

  Az eredetileg a 2000-es évek közepén a szabadtéri ruházati kategóriában bemutatott softshell kabátokat hibrid verziónak tervezték a vízálló héj és a jól lélegző polár között. Eredetileg intenzív sportoláshoz készültek, és 2003 körül minden sí- és snowboard ruházat márka gyártotta őket.  Majd egy időre eltűntek.